Björn wilde zijn badkamer omtoveren tot een plek om tot rust te komen. Een spa-gevoel in huis te brengen en zo aan de realiteit te kunnen onsnappen. Het resultaat is een chique marmerlook badkamer die perfect gepaard gaat met de Finse sauna.

Stad
Amsterdam

Type tegel
Marmerlook

Ruimte
Badkamer

Stijl
Chique

Badkamer

Chique in-house spa met marmerlook

Pure luxe, gepaard met comfort

Bij het zien van onze statuario marmerlook tegels in 120×60 wist Björn het, “dit wordt ’em”. De marmerlook tegels zijn niet te onderscheiden van echt marmer. Van de variatie in de aders tot hoe de tegels aanvoelen. Björn heeft bewust gekozen voor de matte variant van de tegel. Naast het uiterlijk wat zijn voorkeur heeft, zorgen matte tegels ook voor meet grip. 

Björn heeft aangegeven opzoek te zijn naar een mooie combinatie met de sauna die hij hoe dan ook wilde. Na wat inspiratie op te hebben gedaan, waren zijn ogen gevallen op marmeren tegels. “Ik wilde wel gaan voor keramische tegels, omdat het minimale onderhoud nodig heeft, vooral ten opzichte van natuursteen”.

Een hoogwaardige afwerking om u tegen te zeggen

Wanneer we Björn vragen waar hij het meest trots op is, luidt het antwoord: “de afwerking en details”. Van het legwerk, dat is uitgevoerd door ons, tot de moeiteloze aansluiting van de sauna op de badkamer. “Op advies van Tegels en Laminaat heb ik de afschot naar de douchegoot laten maken met dezelfde tegels.” Het resultaat is super modern en geeft de badkamer net dat beetje extra.

“Ik ga pas voor iets als ik daar honderd procent van overtuigd ben. Dit betekent dus ook dat ik lang kan twijfelen. Het fijne aan de adviseurs vond ik dat ze met net zoveel geduld en op mijn tempo meegaan”, zegt Björn lachend. Op basis van zijn plattegrond hebben onze adviseurs de precieze hoeveelheden berekend, inclusief alle benodigdheden voor de tegelzetters. 

Björn

Van begin tot eind ben ik uitstekend begeleid. In de showroom ben ik fantastisch geholpen en is er de tijd voor me genomen. In de showroom heb ik alle verschillende opties kunnen bekijken en vergelijken.

Nadat ik mijn keuze heb gemaakt, is er een heldere en duidelijke planning gemaakt. Van de leverdatum, tot het legwerk en de afwerking van de badkamer. Het legwerk is perfect uitgevoerd tot de aansluiting van de sauna en de afwerking. 

Ik wil graag mijn dank uitspreken aan iedereen die betrokken was bij dit project. Mijn badkamer is getransformeerd in een plek waar ik trots op ben.

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Badkamer metallook tegels industrieel
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00