Jeroen en Esther wilden een badkamer creëren met een industriële look en hebben hiervoor strakke tegels in de kleur grijs gekozen, met een lichtgrijze voeg. Het gewenste effect is meer dan gelukt.

Stad
Heemstede

Type tegel
Betonlook

Ruimte
Badkamer

Stijl
Industrieel

Badkamer

Het stoere karakter van een industriële badkamer

Betonlook tegels: stoer en vol karakter

We vroegen Jeroen en Esther naar hun keuze voor de look van hun badkamer. De keuze viel gelijk op betonlook tegels en ze legden uit dat ze een zwart badkamermeubel wilden met een donkere wasbak en zwarte opbouwkranen. De douche en badkraan zijn ook zwart om eenheid in het sanitair te creëren.

Ze kozen er echter voor om het bad niet zwart te maken, wat een persoonlijke keuze was. Het bubbelbad was echter wel belangrijk voor hen, omdat ze er veel tijd in doorbrengen. De tv boven het bad maakt het eindresultaat helemaal compleet!

De gehele badkamer, volledig in sync

Jeroen en Esther hebben uren doorgebracht in de showroom van Tegels en Laminaat om te zien hoe de tegels er in hun badkamer uit zouden zien. Het advies van Tegels en Laminaat om niet bang te zijn om te kiezen voor extra grote tegels heeft hen overtuigd en het resultaat mag er zijn.

Het koppel is uiteindelijk het meest trots op het eindresultaat van de badkamer. De grote tegels, de kleurstelling en de combinatie van meubels en zwarte kranen contrasteren mooi bij elkaar en maken het iedere dag weer een feestje om onder de inloopdouche te staan.

Jeroen en Esther

Tegels en Laminaat is op de eerste plaats een geweldige inspiratiebron voor vloer- en wandtegels. Hun uitgebreide collectie zorgt er voor dat je uren in de winkel kunt doorbrengen. Op de tweede plaats is de service uitstekend. Wij zijn goed geholpen, kregen een kop koffie aangeboden en hebben ons laten informeren over badkamer trends, soort tegels en benodigd aantal tegels voor onze badkamer. Het klopte ook precies, wij hadden met al het snijverlies slechts 1 tegel over.

De bezorging van de tegels was ook goed gepland, precies volgens afspraak en werden op de dag zelf geïnformeerd dat de planning gehaald werd.

Medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken. Echt een aanrader om een kijkje te nemen!

KeukenTuinWoonkamer

Tijdloos resultaat met stoere betonlook en elegante houtlook

Woonkamer betonlook tegels 120x120 keramiek
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00