In een prachtig ruime nieuwbouwwoning schitteren vloerinnovaties die comfort, stijl en duurzaamheid combineren. Van de warme uitstraling van keramisch parket tot de veelzijdigheid van plak PVC, elk element is zorgvuldig gekozen en vakkundig geplaatst door ons team. Laten we eens binnenkijken en ontdekken hoe deze vloeren deze woning hebben getransformeerd.

Type product
Houtlook tegels en plak PVC

Stijl
Luxe

Ruimte
Gehele woning

KeukenSlaapkamerWoonkamer

Luxe nieuwbouwproject: houtlook tegels en plak pvc, hand in hand

Keramisch parket: Flaviker Cozy Havanna tegel

Op de begane grond verwelkomt de Flaviker Cozy Havanna tegel bezoekers met zijn uitnodigende houtlook. Deze keramische tegel, met zijn uitzonderlijk lange formaat van 2 meter, creëert een rustige en luxe sfeer in de ruimte. Het tegelzetwerk, met een minimale voegbreedte van slechts 1,5 mm, getuigt van vakmanschap en precisie, resulterend in een strak en naadloos oppervlak.

Dankzij de eigenschappen van keramiek, zoals warmtevasthoudend vermogen, vlekbestendigheid en slijtvastheid, is deze vloer niet alleen een visueel genot, maar ook een praktische keuze voor een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Daarom blijven houtlook tegels één van de beste keuzes als duurzame vloeroplossing. Het mooie van allemaal: hiervoor hoeft u helemaal niks in te leveren qua uitstraling!

Plak PVC: Bodiax Langley Oak voor verdiepingen en trappen

Op de eerste en tweede verdieping wordt de vloer verder verfraaid met plak PVC in de kleur en structuur die perfect aansluiten bij de keramische houtlook tegels beneden. De Langley Oak Bodiax PVC biedt een rustieke uitstraling, waarbij de natuurlijke houtstructuur levensecht wordt gereproduceerd.

Deze vloeroplossing combineert de warmte en esthetiek van hout met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van PVC. Zelfs de trappen worden niet vergeten, met inschuifprofielen die zorgen voor een perfecte afwerking van de trapneuzen, naadloos geïntegreerd met de rest van de vloer.

Om de vloeren tot in de puntjes af te werken, worden MDF plinten geplaatst en netjes afgewerkt. Deze subtiele toevoeging zorgt voor een naadloze overgang tussen vloer en wand, waardoor de ruimte een verzorgde en voltooide uitstraling krijgt.

Badkamer

Verfijnde en industriële badkamer make-over met betonlook

We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00