Boutique Hotel Eleanor beschikt over 14 luxueuze suits. Authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. De suits zijn allen bevloerd met visgraat PVC. Voor de badkamer is er gekozen voor marmerlook tegels: een tijdloos chique keuze.

Stad
Middelburg

Type product
Marmerlook en PVC

Ruimte
Hotel

Stijl
Chique

BadkamerSlaapkamer

Luxueuze suits met eigenzinnige details

Suite PVC vloer Marmerlook

Luxueus en tijdloos zijn de sleutelwoorden

Een hotel heeft veel (intensief) verkeer en daar moet op worden ingespeeld. Laat PVC vloeren hier een perfecte keus voor zijn. Er is gekozen voor de ‘Live With Me’-serie van Lifestyle. Met planken van 61×15 cm is het resultaat verbluffend.

De vloer gaat perfect gepaard met de mooie stoffen en rijke kleuren. De rustieke afwerking van de suits gaan in hand in hand met de tijdloze vloer. Door de wanden in de suits licht te houden, wordt de donkere vloer gecompenseerd. Zo neemt het niks af van het ruimtelijk gevoel.

Marmerlook tegels voor een chique open badkamer

Voor de open badkamers is er gekozen voor marmerlook tegels. De Statuario Wit Mat in 120×60 om precies te zijn. Een absolute winner wanneer het gaat om tegels die eruitzien en voelen als marmer.

De lichte tegels, met unieke en gedetailleerde aders, sluiten fantastisch aan op de lichte wanden. De combinatie met zwart sanitair blijft klassiek. Deze tegels dragen bij de luxueuze uitstraling van de suits.

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Badkamer metallook tegels industrieel
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00