We spraken met de trotse eigenaar Lina om meer te weten te komen over de inspiratie, het ontwerpproces en de keuzes voor materialen. Van de prachtige keramische tegels tot de geweldige laminaatvloer. De combinatie van weloverwogen keuzes, die hebben geleidt tot een woning om trots op te zijn.

Stad
Hillegom

Type product
Houtlook, tijdloos, hexagon en laminaat

Ruimte
Gehele woning

Stijl
Chique

BadkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer

Een perfecte mix van stoer en warm met een vleugje natuur

Harmonieus samenspel van stoer en warm

Toen we Lina vroegen naar het doel voor de woning en de gewenste look, was het antwoord duidelijk: “Ik vind het belangrijk dat de woning een stoere uitstraling heeft, voornamelijk gecreëerd door het gebruik van veel zwart, maar toch een warme sfeer uitstraalt. Daarom heb ik veel houtelementen en groentinten op onder andere de muren toegevoegd.”

Wat deze woning zo bijzonder maakt, is het feit dat elke kamer naadloos aansluit op de andere, van de kinderkamers tot de rest van het huis. Lina legt uit: “Het vormt echt een eenheid en vloeit moeiteloos in elkaar over. Dit creëert voor mij de rust die ik wilde.” Deze cohesie in het ontwerp zorgt voor een gevoel van harmonie in de hele ruimte.

De perfecte mix van verschillende afwerkingen

De keuze van materialen speelt een cruciale rol in het bereiken van de gewenste uitstraling. De woonkamervloer, toiletvloer en badkamervloer zijn bekleed met prachtige houtlook tegels. Deze zijn perfect gecombineerd met tijdloze tegels in de wc en badkamer. Waar de keuken is voorzien van extra karakter met hexagon tegels, is de rest van de woning bekleed met laminaat.

Deze woning is het perfecte voorbeeld van een zorgvuldig ontworpen interieur dat stoer en warmte combineert met een vleugje natuurlijke charme. Lina’s inspiratie, aandacht voor detail en keuze van materialen hebben samen een harmonieuze en rustgevende leefruimte gecreëerd die als inspiratiebron kan dienen voor velen. Het is duidelijk dat Lina een visie heeft gerealiseerd en trots is op het eindresultaat.

Lina

Mijn thuis is nu een ware oase dankzij het geweldige werk van Tegels & Laminaat. Het samenspel van stoer zwart, warm hout en kalmerend groen geeft elke ruimte karakter. Trots op de eenheid en rust die elke kamer ademt.

Het legwerk verliep vlekkeloos en stressvrij en is perfect afgewerkt tot de kleinste details. Nogmaals bedankt voor de geweldige service en het prachtige resultaat!

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Badkamer metallook tegels industrieel
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00