Na een aantal jaar vonden de eigenaren van deze prachtige woning het tijd om het helemaal om te gooien. En dat hebben ze gedaan. De gehele woning is weer vanaf nul opgebouwd en zo ingericht dat het voldoet aan alle wensen en behoeftes. Bij een woningrenovatie hoort uiteraard ook een nieuwe vloer. En die is er, en wat is het mooi geworden.

Stad
Lisse

Type tegel
Visgraat keramisch parket

Ruimte
Woonkamer en keuken

Stijl
Tijdloos

KeukenWoonkamer

Stijlvol familiehuis met keramisch visgraat

Geweldige uitstraling, minimaal onderhoud

Na wat research over de verschillende opties van vloerbekleding is de keuze uiteindelijk gevallen op visgraat houtlook tegels. ‘Ik wist eerst niet eens dat zoiets bestond en na wat zoeken ben ik gestuit op keramiek’, verteld de eigenaar met een lach. Na alle voor- en nadelen van de verschillende opties naast elkaar gehouden te hebben, werd een keramische vloer een feit.

De stijlvolle inrichting van de woning is de kers op de taart. Van de verschillende karaktervolle meubels tot de gekleurde wanden en strakke keuken. De gehele woning werkt in cohesie en vullen elkaar aan. De grote hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval brengt elk detail van de vloer in het zonnetje.

Niet te onderscheiden van een parket vloer

Naast dat een vloer met keramische tegels enorm makkelijk zijn in onderhoud, doen de houtlook tegels niks onder aan echt parket. De tegels zijn namelijk kras- en vlekvast en te combineren met vloerverwarming. Door de sterke ontwikkeling van de afgelopen jaren in de wereld van tegels, is er enorm veel variatie in de tegels.

Dit zorgt ervoor dat er geen herhalingen te zien zijn in de tegels, net als bij een houten vloer. De prachtige Nid Natural van Atlas Concorde in 15×90 is de gelukkige. Met een geweldige lichtbruine kleur en voelbare structuur, is het resultaat verbluffend. De tegels zijn gerectificeerd en dus enorm maatvast. Zo is er geen imperfectie te zien op de vloer.

BadkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer

Prachtig wonen: visgraat PVC, marmerlook en stijlvolle details

Binnenkijken bij visgraat pvc vloer belakos marmerlook tegels
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00