Wie heeft gezegd dat keramiek saai moet zijn? Vandaag zijn we op bezoek bij een geweldige woning die durf en klasse uitstraalt. De natuurlijke elementen van de verschillende tegellooks maken dat het huis ademt, van de stoere betonnen tegels tot het keramisch parket.

Stad
Hoofddorp 

Type tegel
Betonlook en houtlook

Ruimte
Woonkamer, keuken en tuin

Stijl
Industrieel en tijdloos

KeukenTuinWoonkamer

Tijdloos resultaat met stoere betonlook en elegante houtlook

Een stoere betonnen vloer die letterlijk de basis legt

Laten we beginnen bij het woongedeelte, waar is gekozen voor de krachtige Gravity Greige tegels. Met een groots formaat van maar liefst 120×120 cm werken deze tegels samen voor een uniform effect. De grote diversiteit aan prints en details zorgt ervoor dat geen tegel wordt herhaald. De illusie van een betonnen vloer is een feit en legt de basis voor een prachtige woning.

Deze vloer dient als het canvas voor de verdere aankleding van de woning, van de grijze en houten meubels tot de metalen deuren en antracieten kozijnen. Met het natuurlijke licht komen alle details van de tegels prachtig naar voren. De tegels zijn ook een perfecte match met de moderne grijze keuken, met het marmeren keukenblad als de ware kers op de taart.

Samenspel van verschillende keramische tuintegels

Het mooie van keramiek is dat ze ook vorstbestendig zijn. Zo zijn dezelfde tegels doorgetrokken vanuit het woongedeelte naar de tuin. De tuintegels zorgen voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes. De afvoer is verwerkt over de volledige breedte van de tuin, wat het onderhoud een fluitje van een cent maakt.

Na het oversteken van het levendige kunstgras komen we terecht in het prachtige tuinhuis. Het tuinhuis is voorzien van alles wat nodig is: van een prachtige keuken tot stijlvolle meubels en een openhaard voor de koude winterdagen. De vloer is bekleed met onze Les Bois Slavonia houtlook tegels in 180×26,5. Dit keramisch parket komt over als een echte houten vloer maar is volledig gemaakt van keramiek. Dit maakt het een genot om naar te kijken en helemaal in het onderhoud.

KeukenWoonkamer

Warme en chique visgraat PVC-vloer

Woonkamer Visgraat PVC
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00