Stap binnen in de vernieuwde badkamer van Izzet, waar moderniteit en industriële flair samensmelten in een tijdloos ontwerp. Deze badkamerrenovatie is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waarbij elke keuze doordacht is gemaakt om een ruimte te creëren die zowel esthetisch als praktisch is.

Stad
Hoofddorp 

Type tegel
Mtallook

Ruimte
Badkamer

Stijl
Industrieel en tijdloos

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Perfect samenspel van verschillende elementen

Een opvallend kenmerk van deze badkamer is het gebruik van 120×120 Studio 50 metallook tegels in de kleur Sabbia, met een tint van zand grijs. Deze tegels bieden niet alleen een moderne en industriële uitstraling, maar de grootte ervan zorgt er ook voor dat er minimale voeglijnen zichtbaar zijn. Dit creëert een naadloos effect, waarbij de vloer en wanden als één geheel lijken te versmelten, wat de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid geeft.

De tegels worden perfect gecombineerd met antraciet sanitair en een wit wastafelblad, waardoor er een harmonieus contrast ontstaat. De twee solid surface waskommen worden prachtig benadrukt door de bijpassende ovalen spiegels, die subtiel zijn verlicht en een vleugje elegantie toevoegen aan de ruimte.

Een resultaat om jarenlang van te genieten

Een ander hoogtepunt van deze renovatie zijn de grijze smoke douchewanden, die naadloos zijn verwerkt aan de vloer en voorzien zijn van een extra privacy strip. Deze doordachte toevoeging zorgt voor een gevoel van geborgenheid en luxe tijdens het douchen, terwijl het minimalistische ontwerp de ruimte opent en uitnodigt tot ontspanning.

Het resultaat van deze badkamerrenovatie is werkelijk prachtig en tijdloos. Izzet heeft nu een badkamer waar hij jarenlang van kan genieten, een oase van rust en comfort in zijn eigen huis. Deze renovatie is niet alleen een upgrade van de ruimte, maar ook van zijn levensstijl.

KeukenTuinWoonkamer

Tijdloos resultaat met stoere betonlook en elegante houtlook

Woonkamer betonlook tegels 120x120 keramiek
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00