In ons recent voltooide nieuwbouwproject hebben we met enthousiasme de badkamers en het toilet vormgegeven. Het resultaat is prachtig. Van de groot formaat tegels tot de vakkundige afwerking. Een weerspiegeling van de mogelijkheden wat keramische tegels met zich meebrengen.

Stad
Hoofddorp 

Type tegel
Betonlook

Ruimte
Badkamer

Stijl
Industrieel en tijdloos

Badkamer

Verfijnde en industriële badkamer make-over met betonlook

Gravity Greige all-over met een sauna als kers op de taart

De kern van het ontwerp draait om de verfijnde Gravity Greige tegels van 120×120 cm, die de ruimtes een perfecte balans geven tussen een industrieel en tijdloos design. Opvallend is de uniformiteit, waarbij zowel vloeren als wanden zijn bedekt met dezelfde adembenemende badkamer tegels.

Eén van de twee badkamers springt er in het bijzonder uit, waar er een sauna is geïntegreerd met de vloer bedekt met dezelfde Gravity Greige tegels. Deze keuze versterkt niet alleen de uniformiteit van het ontwerp, maar creëert ook een naadloze overgang tussen verschillende zones. Het chique sanitair met matte afwerkingen voegt een vleugje luxe toe, perfect in harmonie met de zachte grijstinten van de tegels.

Slimme details en prachtig lichtspel

In de doucheruimtes is de bediening subtiel in de tegels verwerkt, wat niet alleen zorgt voor een strak uiterlijk maar ook voor praktisch gemak. Het doordachte gebruik van licht, met name de ledstrip in de nisjes, voegt een subtiele gloed toe en brengt de ruimte tot leven. Het lichtspel versterkt de texturen en details, waardoor de badkamers en het toilet een warme en uitnodigende sfeer krijgen.

De Gravity Greige tegels, met hun groot formaat en zachtgrijze kleur, bieden een verbluffende betonlook die niet te onderscheiden is van echt beton. Wat deze tegels echt onderscheidt, zijn de prachtige details en voelbare structuur die een extra dimensie toevoegen aan het oppervlak. Het resultaat is een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een tastbare luxe uitstraalt.

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Badkamer metallook tegels industrieel
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00