Dompel uzelf onder in de prachtige transformatie van het huis van Anouar, waar ieder detail is doordacht en elk element een verhaal vertelt. We werpen een blik op de adembenemende en verfijnde keuzes die de toon zetten voor dit betoverende interieur.

Stad
Amsterdam

Type product
Visgraat PVC, marmerlook en betonlook

Ruimte
Gehele woning

Stijl
Chique

BadkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer

Prachtig wonen: visgraat PVC, marmerlook en stijlvolle details

Stijlvolle woonkamer dat warmte uitstraalt

Anouar’s woonkamer straalt een uitgebalanceerde mix uit van verfijning en warmte. De Belakos PVC plak vloer met een elegant visgraatmotief is niet alleen een visueel statement, maar biedt ook praktisch comfort met vloerverwarming.

Warme tinten zoals beige en bruin vormen de kern van het kleurenpalet, terwijl natuurlijke materialen, zoals een marmeren keukenblad en houten meubels en panelen, een tijdloze elegantie toevoegen. Anouar vertelt: “Ik wilde een stijlvolle, warme omgeving creëren, waar comfort hand in hand gaat met elegantie.”

Anouar’s zorgvuldige keuzes in de woonkamer onthullen een ruimte doordrenkt met persoonlijkheid, waar esthetiek en huiselijkheid naadloos samenkomen. Waar de visgraat PVC vloer de basis vormt, draagt elk detail bij aan de algehele harmonie, waardoor deze ruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitnodigend en comfortabel.

De badkamer en toilet: tijdloze luxe in marmer en betonlook

De badkamer van Anouar is een oase van tijdloze luxe, waar het samenspel van grijze marmerlook tegels, Persian Grey in 60×120, en neutrale betonlook tegels, To Be Concrete Gesso in 60×60, een verfijnde ambiance creëert. De wanden van het douchegedeelte, gehuld in marmerlook, vormen een elegante afscheiding en voegen een extra dimensie van klasse toe. Een subtiele nis en sfeerverlichting geven de ruimte een vleugje extra charme.

In het toilet wordt dezelfde combinatie. Echter wordt hier de toiletwand volledig bedekt met de Persian Grey tegel in 120×120, zonder zichtbare voeglijnen. Deze keuze resulteert in een prachtige afwerking die een gevoel van ruimte en elegantie geeft. Het toilet is ao ook dé weerspiegeling van Anouars streven naar perfectie in elk aspect van zijn verfijnde woning.

Anouar

Top begeleiding en expertise bij het maken van mijn keus. Hoge kwaliteit en geniet elke dag opnieuw van het resultaat!

Badkamer

Chique in-house spa met marmerlook

We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00