We zijn langs geweest bij Daisy, die onlangs eigenaar is geworden van haar eerste woning. Een prachtig appartement in Hoofddorp met een ruime woonkamer met open keuken. “Het doel was een nieuw fris uiterlijk voor mijn eerste huis.”

Stad
Hoofddorp

Type PVC
Visgraat PVC

Ruimte
Woonkamer en keuken

Stijl
Tijdloos

KeukenWoonkamer

Warme en chique visgraat PVC-vloer

Woonkamer Visgraat PVC

Een plak PVC vloer voor ultieme comfort

De keuze is zo gevallen op een visgraat PVC-vloer. “Het moest warmte uitstralen en tegelijk chique en praktisch zijn”, vertelt Daisy. Om de warmte te creëren heeft Daisy gekozen voor de LifeStyle plak pvc collectie in de Naturel uitvoering. Een zacht-eiken afwerking, die wordt gecomplimenteerd door industrieel meubilair en grijze en houten tinten.

Daisy geeft aan dat ze hoe dan ook een visgraat vloer wilde. Echter wist ze nog niet of ze dit het beste met tegels, laminaat of PVC wilde bereiken. “Na het bezoek aan de showroom, heb ik alle opties naast elkaar gezet. Ik wilde een praktische vloer wat makkelijk te onderhouden is en tegen een stootje kan. Een visgraat vloer met keramisch parket viel buiten mijn budget en heb zo gekozen voor een PVC-vloer. De feel van de planken sprak mij ook erg aan.”

Warmte en gezelligheid door een stijlvolle vloer

Wanneer we vragen naar Daisy het meest trots op is, krijgen we een antwoord wat ons tevreden stelt. Een antwoord wat laat zien dat haar doel is bereikt. Zo vertelt Daisy het volgende: “het meest trots ben ik op het woongedeelte. Het straalt warmte en gezelligheid door de stijlvolle vloer.”

Daisy is op aanraden van een bekende terecht gekomen bij Tegels & Laminaat. Het proces omschrijft ze als volgt: “Ik kreeg de sleutel op 1 september. Na het schilderwerk zat de vloer er al heel snel in. Het verliep volgens afspraak en het proces verliep voorspoedig. Na twee dagen egaliseren kon de vloer gelegd worden. Dit duurde twee dagen en het resultaat was fantastisch!”

Daisy

Prachtig assortiment, ondersteund door vakkundige adviseurs die echt alle tijd voor je nemen. De communicatie was altijd helder en alle vragen worden zorgvuldig behandeld. Het legwerk is efficiënt en vakkundig geplaatst. Een absolute aanrader!

Badkamer

Tijdloze en industriële badkamerrenovatie met metallook

Badkamer metallook tegels industrieel
We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00