Welkom in de fascinerende wereld van PVC vloeren

We scoren een 4,9 uit 5

De mooiste PVC vloeren van de beste merken

Uw vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van uw woning. Met een PVC vloer maakt u een uitstekende keuze, maar zijn de mogelijkheden eindeloos. Stap binnen in onze showroom, waar onze deskundige adviseurs u graag begeleiden in dit proces.

Wij hebben de perfecte PVC vloer (+ tegels en laminaat) om uw visie werkelijkheid te laten worden. In onze showroom vindt u de uitgebreidste selectie van PVC vloeren, variërend in stijl, kleur en textuur.

De beste service voor ongeëvenaarde prijzen

Wij weten dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wij hebben daarom PVC vloeren voor elk budget en woonwens. We werken rechtstreeks samen met topmerken en kunnen zo concurrerende prijzen aanbieden.

Wij begrijpen ook dat de installatie van uw nieuwe vloer net zo belangrijk is als de vloer zelf. Daarom bieden we professioneel legwerk door ervaren vakmensen. Laat het zware werk aan ons over, zodat u kunt genieten van een perfect gelegde vloer zonder zorgen.

We laten graag onze projecten aan het woord

KeukenSlaapkamerWoonkamer
Luxe nieuwbouwproject: houtlook tegels en plak pvc, hand in hand
BadkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer
Prachtig wonen: visgraat PVC, marmerlook en stijlvolle details
BadkamerSlaapkamer
Luxueuze suits met eigenzinnige details

Geloof ons niet,
geloof hen

Deze vragen worden ons vaak gesteld

Ja, bij ons kunt u PVC vloeren afnemen in combinatie met professioneel legwerk. Wij hebben een team aan vakkundige PVC leggers, die uw gehele project kunnen uitvoeren. Door het legwerk in eigen beheer te houden, garanderen wij 100% vakmanschap.

U kunt onze showroom ook bezoeken zonder een afspraak te maken. Wel raden wij aan een afspraak te maken, zodat onze adviseurs zich kunnen voorbereiden op uw bezoek. Zo krijgt u de tijd en aandacht wat u verdiend. 

We snappen het dat u uw gewenste producten graag in uw eigen woning wilt bekijken. Indien we het product voorradig hebben, kunt u gratis en vrijblijvend een monster naar huis nemen om te bekijken.

Zeker. Naast PVC vloeren, hebben we ook tegels en laminaatvloeren in onze collectie. Ook hebben we alle benodigdheden die komen kijken bij het leggen en afwerken van uw ruimte. Denk hierbij aan plinten, profielen, lijm en ondervloeren.

Onze showroom is gelegen in Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord en is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zijn gelegen naast Ring Hoofddorp (N201) en door ‘Noordmeerstraat 19’ invoeren in uw navigatiesysteem kunt u makkelijk vinden. De dichtsbijzijnde bushalte is ‘Wijkermeerstraat’ en is op vijf minuten lopen van onze showroom.

Benieuwd naar de snelste route vanuit uw locatie? Klik dan hier om uw route te plannen.

Dat is uiteraard mogelijk. U kunt gebruik maken van onze bezorgservice, waarmee uw producten zorgvuldig worden geleverd bij uw gewenste adres.

Ja, we hebben genoeg parkeervoorzieningen voor onze showroom. Parkeren is geheel kosteloos. 

Wij zijn breed en ruim bevoorraad aan PVC vloeren binnen ons assortiment. Wanneer een product niet op voorraad is, werken wij met zeer korte levertijden. We streven altijd naar een maximum levertijd van twee weken.

We kunnen niet wachten u te verwelkomen
Gratis coupon, speciaal voor u!

We zijn vandaag open!

Tweede Pinksterdag

maandag 20 mei
// 11:00 – 17:00